Denise Rexhall

🌸 Vårsessioner 2018 🌸

Rhododendron, syréner och körsbärsblommor

Dessa vackra blommor, och många andra, är i blom från maj till juli och jag absolut älskar att göra dessa vårsessioner! De är mina favoriter när det gäller porträtt och jag ser otroligt mycket fram emot våren varje år. Jag har turen att ha alla dessa buskar och träd på min bakgård och i en underbar park precis vid mitt hus i Märsta utanför Stockholm. Ljuset är nästan alltid perfekt här!

När du bokar en vårsession med mig träffas vi här och fotograferar i två timmar. Du får gärna ta med dig flera outfits och byta om hemma hos mig om du vill. Inom sju dagar efter vår session har jag redigerat dina bilder och laddar då upp dem till ett exklusivt online-galleri där du kan välja dina favoriter. I samband med detta skickar jag även din faktura. När den är betald kan du lätt ladda ner dina favoritbilder via samma online-galleri.

Vårsessioner hos mig passar för:

🌸 Enskilda porträtt eller porträtt med någon du tycker om
🌸 Studentbilder! De som kan visa Mecenat-kort får 15% rabatt
🌸 Porträtt till portfolio om du är modell eller agentur
🌸 Modeporträtt med dina kläder/smycken om du är designer

Detta ingår i vårsessionen:

🌸 Två timmar fotografering
🌸 Upp till tre klädombyten
🌸 Redigering/retuschering
🌸 15 högupplösta digitala bildfiler

Vad kostar det?

6500 kronor

Bokningsformulär

Det ser ut som att det är dags att boka en tid? Vad roligt! Fyll i namn och glöm inte din email, utan den kan jag inte skicka ett svar. Ser fram emot att skapa magiska bilder med dig! 🌸


Using Format